Otok Hvar će biti domaćin europskog početka ‘početka sezone’. Regija prožeta poviješću i s brojnim prekrasnim otocima raznih veličina,  poziva vas na plivanje zapadnim dijelom otoka Hvara, između dva povijesna grada.

Od Starog Grada do grada Hvara,  ‘Islands’ se pridružuje rastućoj stazi UltraSwim 33.3, koja ima za cilj proširiti se na 5 globalnih mjesta do 2025. godine.

Posebnost hrvatskog događaja bit će start u povijesnom gradu Starom Gradu, poznatom po Pharos Swim Marathonu, ali zasluženo slavlje biti će na cilju 33,3 km kasnije, u prekrasnoj i živahnoj luci grada Hvara.

Hvar info o UltraSwim33.3 utrci za 2024

Ultraswim333 web info for 2024

 

Svaki UltraSwim 33.3 događaj je drugačiji, kao što je i iskustvo svakog plivača drugačije, ali organizatori utrke jamče nekoliko stvari: od vrhunske sigurnosti i upravljanja događajima do sveobuhvatnog programa priprema.

Plivanje u otvorenim vodama može biti vrlo individualno, ali UltraSwim 33.3 je također i timski rad!

Preplivati 33,3 km nije mali podvig. Čak i podijeljen na četiri dana, to je epski izazov, onaj za koji možda niste sigurni da ga možete ispuniti. Ali prije nego što počnete sumnjati u sebe, dopustite organizatoru da naglasi nešto… vi to možete!!! Sve dok ispunjavate uvjete za prijavu i spremni ste progurati se kroz neke trenutke sumnje, možete završiti 33,3 km. Vidjeli smo toliko samopouzdanja na startnoj crti u Crnoj Gori i pogodite što? Gotovo svi su završili svaku etapu! Ovdje se radi o izazivanju samog sebe, razbijanju sumnji i shvaćanju da ste sposobni za više nego što mislite. 🙂 Vidimo se na predivnom Hvaru!