Sanjate li o izgovaranju vjenčanih zavjeta na renesansnoj tvrđavi okruženi svojim najdražima, s pogledom na veličanstveni arhipelag Paklenih otoka i na hvarski trg, najveći u Dalmaciji? Najveći broj sunčanih sati, veličanstveni pejzaž i blaga klima omogućuju ovoj destinaciji vjenčanja na otvorenom kroz veći dio godine.

Wedding Hvar

Otkrivanje slojeva prošlosti što je otok ostavila bremenit kulturom i baštinom nalikuje neprekidnoj potrazi za blagom. Dvadeset i četiri stoljeća urbanog života ostavila su traga u kamenu, u otočkim spomenicima i građevinama, ali i u svim granama umjetnosti i svakodnevnog života. lstinski hedonizam prisutan je na otoku još od vremena raskošnih rimskih vila, izranja iz zidova renesansnih ljetnikovaca i usprkos svim izazovima otočkog života, još i danas se zavlači u sanjarenja modernih nomada što uživaju u svoj raskoši Hvara.
Hvar nudi brojne savršene lokacije koje će vas ostaviti bez daha za vaše romantično vjenčanje te vas ujedno podsjetiti zašto ste upravo ovu destinaciju izabrali za vjenčanje iz snova!

 

Kontakti za pomoć pri organizaciji vjenčanja: