Grad Hvar nudi iznimne mogućnosti održavanja kongresa, skupova, konferencija, seminara, čemu svjedoči sve veći zakup konferencijskih prostora koje Hvar nudi. Jedan od najljepših hrvatskih otoka, te ujedno i jedan od najpopularnijih je zasigurno Hvar. Taj opojni raj, obogaćen mirisima lavande, ružmarina i vrijesa te okružen azurnim morem, idealno je odredište za sva godišnja doba te one željne neiscrpne riznice prizora, iskustava i avantura.

Sunčani Hvar Hoteli nude bezbroj mogućnosti za širok spektar poslovnih konferencija, stručnih skupova, team buildinga, incentivea i posebnih događanja. Kako bi osigurali uspješno poslovno ili posebno događanje, okupili su tim profesionalnih hotelijera i stručnjaka za sastanke i konvencije. Obučeni da prate lokalne i međunarodne trendove te standarde poslovanja, njihovi stručnjaci zadovoljit će sve vaše zahtjeve tehničkog i uslužnog karaktera. DMC tim i njihov projekt Best of Hvar pružiti će vam nezaboravne doživljaje i pregršt aktivnosti koje ovaj otok nudi. Osim što će vas šarmirati lokalnim okusima i iskrenom predanošću, uvjerit ćete se ujedno i u osebujnu učinkovitost, točnost i posvećenost detaljima, 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu.

Kroz njihovu sposobnost i stručnost opravdati će vaše povjerenje i predanost, te se dokazati kao partner koji će vam pomoći da uspješno realizirate korporativne ili društvene ciljeve vašeg klijenta ili tvrtke.

Progresivni stav i impresivna organizacija hotela Amfora olakšavaju klijentima da spoje posao i zabavu, pridajući jednaku važnost objema. Amfora raspolaže sa više od 3800 četvornih metara prilagodljivog poslovnog prostora, koji besprijekorno servisira tim visoko kvalificiranih profesionalaca. Uživajte u pogledu na Paklinske otoke i azurni horizont u srcu konferencijskog centra Amfore. Na raspolaganju su vam nekoliko soba za sastanke i par fleksibilnih dvorana osvijetljenih širokim staklenim stijenama s kojih se pruža pogled na hvarsku uvalu.

Amforin konferencijski centar okružen je ljupko uređenim vrtovima, kaskadnim bazenom i elegantnom vanjskom terasom, te nudi više od 500 četvornih metara terasa za događanja na otvorenom koji se skladno protežu od kaskadnog bazena sve do privatne plaže. Žubor slapova, mirisna vegetacija te pogled od 360 stupnjeva na more stvaraju elegantan ambijent za posebne angažmane i kreativnu atmosferu za otvorene sastanke, incentive i team building.

Amfora, Hvar Grand Beach Resort
Ulica biskupa Jurja Dubokovića 5
21450 Hvar, Croatia
Telefon: +385 21 750 300
Email: meetings@suncanihvar.com