U turbulentnim digitalnim vremenima, kada destinaciju koju posjećujemo možemo istražiti virtualno, najbolje je, prilikom posjete odabranome mjestu, jedan dan proživjeti kao pravi lokalac! Stoga, prilikom posjete gradu Hvaru, neovisno o tome u kojem se godišnjem dobu nalazite i s kime posjećujete Hvar, odaberite doživjeti Hvar iz neke nove vizure!

Nakon jutarnjeg buđenja i laganog doručka, pođite na kavu u Vama omiljeni kafić na Rivi ili odaberite jedan u uskim hvarskim ulicama. Potom pođite na gradsku tržnicu, kupite svježe namirnice i spravite pravi morski obrok: jednostavno začinjenu ribu uz povrće iz vrtova vrijednih stanovnika Hvara. Potom pođite u šetnju gradom, te se opustite dok Vam iz slušalica dopire zvuk dalmatinske klape. Zastanite na Pjaci i osjetite bilo grada Hvara. Nipošto ne propustite neki od kulturnih sadržaja koji se svakodnevno može doživjeti u Hvaru: izložbu, koncert, predstavu… Zalazak sunca na Hvaru najljepše je doživjeti uz more, a nakon toga, s obzirom na to da se nalazite u otočkoj prijestolnici gastronomije, za večeru odaberite jedan od ugodnih hvarskih restorana, u kojima su topla dobrodošlica, neformalna i opuštena atmosfera već stoljećima standard! Nakon večere uz čašu hvarskoga vina, prošetajte pod zvjezdanim nebom i dopustite si trenutke romantike koju Hvarani obožavaju. Vrijeme je za spavanje i novi dan. Nakon ovakvog dana, želimo da Vam i san bude jednako lijep!

Podijelite svoj doživljaj hvarskoga života na društvenim mrežama i označite svoje objave hashtagovima: #FeelHvar #LoveHvar #VisitHvar