Turistička zajednica Grada Hvara ponosno predstavlja SightRun Hvar turu – audio trkačku turu namijenjenu svim posjetiteljima grada Hvara koji vole trčanje.

SightRun App je audio trkački vodič koji nudi audio vođene trkačke ture. Aplikacija koristi GPS mobilnog uređaja pa nije važno kojom brzinom trčite. Uzmite slušalice za uši i možete započeti svoju trkačku turu. SightRun aplikacija navigirat će vas kroz hvarske ulice putem preciznih audio navigacijski uputa i dok trčite otkrivate zanimljive priče o gradu i atrakcijama pored kojih prolazite. Prednost SightRun mobilne aplikacije je što tijekom trčanja ne trebate gledati u kartu na svom mobilnom telefonu, već je dovoljno da pratite audio upute i uživate u trčanju i razgledavanju. Putem se slobodno zaustavite i napravite koji selfi za uspomenu.

Tura SightRun Hvar je atraktivna 6 kilometara duga ruta koja započinje na Trgu svetog Stjepana kod bunara. Tura će vas provesti kroz uske gradske uličice, uz more, a morat ćete se odvažiti i stisnuti kako biste se popeli do tvrđave Fortica i potom bili nagrađeni prekrasnim pogledom na grad Hvar. Trčeći ćete otkrivati zanimljivu hvarsku povijest, njegove atrakcije i saznati ponešto o trkačkim događanjima na otoku. Ova tura je kružna te završava tamo gdje ste i započeli.

SightRun aplikacija dostupna je besplatno na App Storeu i Google Playu.

http://bit.ly/iOS_SightRun

http://bit.ly/SightRunGooglePlay