Hvar je otok za sva četiri godišnja doba.
Palmižana, Mlini, Zaraće, Dubovica, Paklini otoci su samo neke od prirodnih plaža i uvala otoka Hvara. Dok u ljetnim mjesecima naši posjetitelji uglavnom uživaju u kupanju na prekrasnim plažama i okolnim otocima, jesenski i proljetni mjeseci idealni su za istraživanje prirodnih bogatstava te vožnju brzim brodovima, koji vas u 30 minuta mogu odvesti do čarobnih skrivenih mjesta hvarskoga i akvatorija Paklenih otoka.
S obzirom na to da Hvar zimi postaje mirna oaza za sve one koji odmor žele provesti okruženi lokalnim običajima i tradicijom, predlažemo da se, ako Hvar posjećujete zimi, uputite u istraživanje središnjeg dijela otoka. Ondje ćete pronaći brojna sela, čiji će Vas stanovnici uvijek iznova dočekati s osmijehom na licu.

Gastronomski i enološki užitci, zanimljive avanture nabijene adrenalinskim doživljajem, druženje s domaćinima, susret s višestoljetnom baštinom te uživanje u plodovima rada naših vrijednih Hvaranki i Hvarana će vas oborit s nogu neovisno o tome u kojem nas godišnjem dobu posjetite.

Podijelite s nama fotografije Hvara i označite objave hashtagovima: #FeelHvar #LoveHvar #VisitHvar