Teatar uz more donosi u Hvar po jednu kazališnu poslasticu za djecu i odrasle:

TEATAR UZ MORE za odrasle

PUNI PANSION – U IZVEDBI KATARINE BABAN
HVAR -12.12. U 20 SATI

Komedija koja je osvojila i publiku i kritiku te dokazala Katarinu Baban kao iznimnu kazališnu glumicu uskoro na Hvaru!
Vrckava, energična i urnebesna Katarina Baban uskače u čak 21 ulogu u urnebesnoj životnoj komediji  PUNI PANSION koja prati dogodovštine čudesne sezonske recepcionerke u poslovnom danu iz pakla.
Prema motivima velikog broadwayskog hita ‘Fully Committed’ donosimo domaću inačicu predstave koja ostaje u dugom pamćenju i u kojoj se svatko od nas može prepoznati. Otkrijte na što su spremni ‘mali’ ljudi koji na današnjem nemilosrdnom tržištu rada svim snagama nastoje očuvati svoje dostojanstvo i snove.
Hit na scenu donose zajedničkim snagama B GLAD Produkcija i KD Vatroslava Lisinskog a Katarina Baban oduševljava glumačkom izvedbom.
IGRA: KATARINA BABAN

TEATAR UZ MORE ZA DJECU

ŠAPICE – U IZVEDBI SLAVKA SOBINA I KATARINE BABAN
HVAR – 13.12. u 10:30 SATI

Knjiga za djecu ŠAPICE autora Slavka Sobina osvojila je dječja srca diljem Hrvatske a sad na radost mališana omiljeni likovi Mrš i Dona stižu pred njih uživo na kazališnu scenu.
Kad se jednog dana, pred Božić, na ulici sretnu dva psa – jedan mali, ulični, ničiji i sretan s onim što nema i jedan kućni, dobro odgojen, nezadovoljan s onim što ima bit će to početak jednog velikog prijateljstva.
Prijateljstvo, tolerancija i prihvaćanje drugačijih vrijednosti smisao su  života ili bi to barem trebali biti. To je ono što će mališani moći naučiti iz ove predstave, a odrasli se prisjetiti, ako su kojim slučajem zaboravili.
Predstava je namijenjena djeci vrtićke i mlađe školske dobi.
IGRAJU : KATARINA BABAN I SLAVKO SOBIN