Jedinstven položaj grada Hvara na istoimenom otoku zaslužan je za brojne mogućnosti za sve one kojima godišnji odmor znači i uvijek posebno iskustvo. Jedna od posebnosti koje Hvar nudi svojim posjetiteljima su offroad ture, koje posjetitelje vode kroz zanimljiv krajolik otoka, gdje se, s karakterističnim dalmatinskim kršem, izmjenjuju polja lavande, maslinici i vinogradi.
Već više od dvije tisuće godina na Hvaru se njeguje vinarstvo. Da, dobro ste pročitali: znanstvena su istraživanja potvrdila činjenicu da su vinovu lozu na Hvaru uzgajali još i drevna plemena Ilira, a rimski je pisac Apijan zapisao kako je hvarsko vino bilo vrlo cijenjeno na ilirskome kopnu.

Danas, zahvaljujući generacijama i tradiciji hvarskih vinara, naše je vinarstvo dovedeno do savršenstva, što možete i sami doživjeti sa svakom kapljicom hvarskoga vina.
Vinska brda tvore sasvim poseban krajobraz koji okružuje naš grad, stoga u svojoj offroad avanturi ne zaboravite posjetiti neku od otočkih vinarija i okrijepiti se čašom vrhunskoga vina!

Nazdravite s nama na društvenim mrežama i označite objave hashtagovima: #FeelHvar #LoveHvar #VisitHvar