“Women in Adria – Konferencija za žene na Hvaru” 26.4.2024.! 
Konferencija je besplatna i namijenjena je ženama poduzetnicama, onima koje to tek namjeravaju postati ali i općenito ženama kao edukacija o interesantnim temama koje pomažu u životu, poslovanju, marketingu, održivom turizmu…
Inspirativne govornice, networking prilike i još puno više vas čeka. Prijavite se odmah i budite dio ove posebne prilike koja potiče snagu i dostignuća žena.
 Poduzetnice u turizmu suočavaju se s mnogim izazovima, a neki od najčešćih problema su:
-pronalazak i zadržavanje kvalitetne radne snage
-financirnje poduzeća
-kako odrediti cijenu proizvoda/usluga
-kako privući luksuzne goste
-kako produžiti sezonu
-kako zadržati kvalitetu i smanjiti troškove
-ravnoteža posla i obitelji
Raspravljat će se  i o izazovima u poduzetništvu, održivom turizmu, marketingu. Osim toga, istražit ćemo kako se istaknuti među konkurencijom te kako uspostaviti kontakte s drugim poduzetnicima radi poboljšanja zadovoljstva klijenata.
Naši bankarski stručnjaci bit će prisutni kako bi vam pružili informacije o potrebnim sredstvima financiranja, s posebnim naglaskom na potrebe malih i srednjih poduzetnica. Imat ćete priliku dobiti sve potrebne financijske savjete od stručnjaka uživo.
Ovaj događaj pruža izvrsnu priliku za stvaranje vrijednih poslovnih kontakata, učenje od iskusnih poduzetnica i stjecanje znanja koje će vam pomoći u daljnjem razvoju vašeg poslovanja.
Radujemo se vašem dolasku i zajedničkom dijeljenju iskustava. Suorganizator događaja je TZ grada Hvara.