FOR fashion, 20 godina brenda Toni Rico, održat će se ispred Lođe 17. lipnja 2023. u 21:30h  s kolekcijom “BUNTOVNIK S RAZLOGOM“.

Povodom 20. obljetnice hvarskog brenda „Toni Rico“ u gradu Hvaru  pokreće  se modno događanje kojem je namjera najsunčaniji grad vratiti na modnu kartu svijeta.

Nazvan „For fashion“ ovaj modni projekt povezuje modu i Hvar, jer Hvar je uvijek bio u modi a moda je uvijek bila prisutna u Hvaru.  Ime manifestacije „FOR fashion“ igra  je riječi te ima dvostruko značenje: For kao hvarski, lokalni, naziv za grad Hvar te For kao engleska riječ „za“. Pod sloganom „For fashionable city“ misija ovogodišnjeg događanja je pozicioniranje Hvara kao modnog središta.

Ovosezonski  modni događaj održati će se 17.06. u 21.30 sati ispred hvarske Lođe uz nastup renomiranih hrvatskih modnih dizajnera;  Luke Grubišića (LUKA), Ane Kujundžić, Marine Šimić Obradović (MARINA DESIGN) te hvaranina Toneta Ricota. Kao glazbena poslastica nastupit će mladi glazbenik s iznimnim vokalnim sposobnostima, Marko Bošnjak.

Za potrebe modne kampanje pred objektivom fotografa Đanija Ivančevića našli su se poznati hrvatski glumci Filip Vidović i Ivan Čuić koji su daske koje život znače zamijenili snimanjem na atraktivnim lokacijama u gradu Hvaru te  u botaničkom vrtu obitelji Meneghello na Palmižani.
Preuzeli su ulogu modela noseći komade iz nove kolekcije „Buntovnik  s razlogom“ , brenda Toni Rico, a pridružio im se i hvarski model Bepo Poparić.

Događaj će se održati uz potporu Turističke zajednice grada Hvara, Grada Hvara, Sunčanog Hvara i ostalih sponzora.