GLAZBENA POSLASTICA U SUBOTU, 16. PROSINCA NA ADVENTU u HVARU

Najljepši evergrini soul, funk, pop i jazz glazbe u izvedbi masteralnog sastava Black Coffee i Ane Uršule Najev

 

Jedan od najrespektabilnijih i najdugovječnijih glazbenih sastava u Hrvatskoj, Black Coffee, u izvrsnoj kombinaciji s vrlo talentiranom glumicom i pjevačicom Anom Uršulom Najev kao vokalom stiže ove subote u Hvar!

Koncert će se održati u sklopu bogatog Adventa u Hvaru 16. prosinca u 20:30 sati a publika će uživati u nesvakidašnjim izvedbama evergrina soul, funk, pop i jazz glazbe.

Vrhunski glazbenici Black Coffee mogu se itekako pohvaliti s impresivnom internacionalnom karijerom, brojnim priznanjima i nagradama te s 30 godina uspješnog rada. Svojim jazz, funk, swing i blues izvedbama svjetskih evergreena odgojili su generacije nove publike u Hrvatskoj.

Njihovo muziciranje davno je prešlo okvire jazz glazbe u kojoj su i dalje neprikosnoveni, kao i puko koketiranje s drugim žanrovima, pa će hvarsku publiku prošetati kroz decenije glazbenih uspješnica popa, bluesa, funka, soula uz neočekivanu, ali izvrsnu, vokalnu suradnju s mladom, višestruko talentiranom glumicom i pjevačicom Anom Uršulom Najev.

Ana Uršula Najev hvarskoj je publici itekako poznato ime, ne samo kao zvijezda serije “Kumovi”,već kao nevjerojatni glazbeni vokal. U njenim izvedbama Hvarani su već uživali na koncertima u Hvarskom kazalištu te posebno impresivnoj glazbenoj večeri nazvanoj “For Amy” na Venerandi. Njezine impresivne ali i vrlo emotivne vokalne izvedbe nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

Renato Švorinić ističe kako je ovo suradnja koja spaja mladost i iskustvo a svi koji su imali priliku čuti ovaj “nenadani” spoj slažu se kako je svojim vokalom Ana Uršula Najev ispisala nove stranice ponovno neke malo drukčije priče tria Black Coffe.

Dođite u subotu na adventske kućice i uživajte u nevjerojatnim glasovnim interpretacijama Ane Uršule Najev te zaista posebnim izvedbama jedinstvenog sastava Black Coffee.